Hol-Ser.pl Oryginalne, szlachetne sery holenderskie

Tomme Blanche

TOMME BLANCHE – to miękki , kremowy, podpuszczkowy ser francuski w poroście białej pleśni. Proces dojrzewania trwa 6-8 tygodni.

100500

100 g - 6,99 

Francuski Tomme Blanche to miękki, kremowy, podpuszczkowy ser w poroście białej pleśni. Proces dojrzewanie trwa 6-8 tygodni. Idealnie nadaję się na deskę serów oraz na kanapkę.

Ser krowi miękki podpuszczkowy

Składniki: mleko krowie, śmietana, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka, sól.

Wartość odżywcza w 100g produktu; Wartość energetyczna 1553kJ/376kcal, Tłuszcz 32,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23,6g, Węglowodany 0,8g w tym cukry 0,5g, Białko 17.8g, Sól 1,20g